Rioolpers.nl ontmaskert

Ata Kirat,  De losgeslagen importteckel

(placeholder)

Terug naar Dossier Gerard Hermsen

Terug naar Dossier Gerard Hermsen

Ata Kirat Rioolpers Opgelicht
Ata Kirat, de jaren gaan tellen
Facebookpost van ATA Kirat

Dit schreef teckeltje Ata Kirat over Gerard Hermsen

8 uur · Dordrecht, Zuid-Holland, Netherlands · 

1,3 miljoen mensen hebben dinsdag 30 januari de uitzending van Tros Opgelicht gezien waarin Gerard Hermsen is ontmaskerd als "bedrijvendokter." Ik heb geleerd dat een dokter mensen helpt om mensen beter te maken. Alleen deze man helpt mensen en bedrijven de totale vernieling in. De schade die deze man heeft aangericht is ongekend. De moeder van mijn kinderen probeer ik hier nu al maanden tegen te waarschuwen en beschermen. Ze wil het niet horen en niet (in)zien.

Nederland weet nu dat ze haar leven deelt met een beroepscrimineel, een notoire oplichter, fantast en pathologische leugenaar. Kort samengevat: een sociopaat die geen enkele tegenspraak duldt en geen verbaal en fysiek geweld schuwt. Deze man manipuleert de Nederlandse rechtsorde en advocatuur door de psychische toestand van de moeder van mijn kinderen volledig uit te buiten. #LUMC

Als de ene advocaat hem doorziet, wordt er een nieuwe advocaat op de zaak gezet. Gerard Hermsen schrijft uit naam van Nathalie wel even een e-mail om haar van de zaak af te halen. Dames en heren, Hoffmann Bedrijfsrecherche is zelfs ingehuurd door Gerard Hermsen als bliksemafleider om een zogenaamd onafhankelijk onderzoek te starten tegen de aantijgingen die zijn gedaan aan het adres van deze oud-directeur van Besseling.

Hoffmann heeft alleen nooit onderzocht of de aantijgingen op feiten zijn gebaseerd. Hoffmann heeft alleen onderzocht welke personen de aantijgingen hebben gedaan. Wat Hoffmann niet boven water heeft gekregen, is mij wel gelukt. En het bewijs heeft u dinsdag 30 januari gezien in de uitzending van Tros Opgelicht. #HoffmannBedrijfsrechercheheeft Gerard Hermsen zelfs gefaciliteerd.

Hoffmann Bedrijfsrecherche heeft in opdracht van Gerard Hermsen ondergetekende vader, zijn kinderen en directe familieleden 3,5 week lang laten observeren en achtervolgen. Hiervan is een rapport verschenen met foto's van mijn lieve kinderen, vader, moeder, zus, mijn nichtje en mijzelf. Deze man is zwaar psychisch gestoord, levensgevaarlijk en hoort in een TBS-kliniek.

Ook zijn er valse onder dwang en intimidatie verkregen valse bewijzen en verklaringen gebruikt van personeelsleden van #Besseling door Hermsen in onze echtscheidingsprocedures. Deze man heeft op die manier geprobeerd om via de advocate van mijn ex-vrouw ondergetekende uit zijn ouderlijke macht te laten zetten. Ondertussen maar blijven volhouden dat hij zich niet bemoeide met onze scheiding.

Hoe kun je als weldenkende en verstandige moeder een man blijven beschermen die een contactverbod heeft met onze kinderen? Nota bene een man met een antecedent zeden, omdat hij de lichamelijke integriteit van menig jonge kwetsbare vrouw heeft geschonden.

Hoe kun je als moeder die inmiddels 1,3 miljoen getuigen heeft je laten afsnauwen op de landelijke televisie door deze gewetenloze zak, die onze kinderen gebruikt als wisselgeld en nog deze man in bescherming nemen?

Lieve ménsen, ik ben mijn missie gestart met een doel. Net als iedere vader en iedere moeder wil ik dat onze kinderen opgroeien in een veilige, stabiele en vertrouwde omgeving waarin ze oneindige liefde, warmte en aandacht ontvangen. Waarin een belangrijke rol is weggelegd in hun opvoeding en persoonlijke ontwikkeling voor zowel hun vader als hun moeder.

Je had goud in handen Nathalie je hebt ons ingeruild voor oud ijzer. Ik hoef jou niet terug. Nathalie Donderwinkel zoek een jonge God met een gezonde geest en wordt gelukkig met hem. Doe het voor onze kinderen. Wat ik wil is dat onze kinderen hun echte moeder terugkrijgen, die in staat is om het geluk van haar kinderen te stellen boven dat van haar 30 jaar oudere partner, die haar vader had kunnen zijn met een zeer bedenkelijke reputatie en strafrechtelijk verleden.

#Besseling #NS #smeergeld #RTLLATENIGHT #OPGELICHT #CityTijger#AD #Justice4all #JINEK #metoo #FAIL #dwaling #misleiding #bedrog#hulpverlening #politie #justitie #onrechtmatig #onwettig #pers#schandaal #sociopaat

Tijd voor actie tegen Nepnieuws!
Tijd voor actie tegen Nepnieuws!
Tijd voor actie tegen Nepnieuws!

Ata Kirat is de ex-man van de huidige levens partner van Gerard Hermsen. Het is hij die de boel op een verkeerd spoor heeft gezet, door over valselijk informatie rond te vertellen.

Zonder in te gaan op de historie van deze casus, blijkt uit onder staande bericht op zijn facebook van 4 februari 2018 dat de hele zaak tegen Gerard Hermsen een hetze is geweest van een jaloerse man. Dat Opgelicht?! zich voor dit soort zaken laat gebruiken hebben wij hier al eerder vastgesteld. Laster, smaad en bedreigen, het kan allemaal maar. en AvroTros Opgelicht trapt er gewoon in!

Nou Ata je wilde een podium, hier heb je hem.