Rioolpers.nl ontmaskert

Colette Kock,  Meesteres in onzin

(placeholder)

Terug naar Dossier Gerard Hermsen

Terug naar Dossier Gerard Hermsen

Colette Kock, stoeprand advocate
Colette Kock Meesteres der Oplichters
Tijd voor actie!
Tijd voor actie!
Tijd voor actie!

Update 4 februari 2018:


Wij ontvangen vandaag een e-mail op de redactie van een onbekende. Na wat onderzoek leert het ons dat dit de alias is van Colette Kock. Die ons sommeert op per direct te stoppen met het onderzoek wat wij deden. Op welke basis ze dat doet, is ons niet duidelijk. Het lijkt wel of de e-mail abrupt is afgebroken. Zie hier de e-mail


Tijdens het onderzoek komt naar voren dat Colette Kock, advocaat van professie, continue Gerard Hermsen zwart maakt. Bij alles en iedereen die het wil weten.


Heel toevallig is zij advocate van Frigo en nu opeens van Besseling Vervoert. Dat geeft te doen denken. Wij hebben vragen bij de Deken van de orde van advocaten gesteld, maar nog geen antwoord ontvangen. Indien nodig zal een klacht neergelegd gaan worden bij de deken over deze advocate.


Wij hebben ook vernomen dat zij het brein is achter het stille faillissement van de Besseling groep aankomende dinsdag. Zo worden er door Besseling en co een enorm aantal crediteuren niet betaald. Iets wat Besseling zijn hele leven al doet, en waar Collette Cock graag aan meewerkt. Over integer gesproken. Rechtvaardig hoor, dat Belang!

"Ze krijgt alleen maar klanten via Gerard Hermsen, Slim verdienmodel"

Marcel van Werkhoven, feb 2018