Censuur door Internet Provider?

 

Mark Leeuwensteijn Citytijgert
Mark Leeuwensteijn is een jankert. Voor de nationale TV Jokkebrokt hij een heel verhaal in elkaar. Vervolgens klaagt hij dat er over hem geschreven wordt….

Onlangs werden wij gemaand door onder andere onze server provider dat wij bepaalde content moesten verwijderen. Wij zouden in strijd met de privacywetgeving handelen. Het bleek dat de beroepstripper  (Mark Leeuwensteijn) weer eens aan het janken was geweest bij diverse instanties.

Nadat wij duidelijk gemaakt hadden aan de diverse instanties dat Mark Leeuwensteijn zelf de media had opgezocht met zijn achterlijke verzonnen verhaaltjes (kijk aub eens op www.markleeuwensteijn.nl)  en het ons dus vrijstond om over hem te schrijven, te publiceren en hem met naam en toenaam te noemen kon men niet anders dan beamen dat wij geen enkele wet overtraden.

Om dit soort onzin voortaan voor te zijn hebben wij een eigen server draaien, welke ook nog eens veel sneller is. Het was overigens de bedoeling onze site en blog aan te pakken, alleen was dit gepland voor eind van het jaar. We hebben het nu dan maar gedaan.

Bedankt, Markieboy, Hoe gaat het met je tripjes, heb je nog GHB nodig?

Tagged with: , , , , , , , ,

Comments & Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*