0
5 maart 2018

Een sigaar uit eigen doos…

Oei, wat nu?  de TV Keffertjes hebben ook schulden!

Kijk, het feit staat vast dat de directie en redactie van AvroTros Opgelicht?! vinden dat wij -de “oplichters”- schorem zijn, bewust schulden maken en ons het licht in de ogen niet gunnen.

Jammer joh, TV Keffertjes, hoe laag wij ook dan ook in jullie ogen zijn, er zijn in onze stichting in meerderheid personen aanwezig die het kaas niet van hun brood laten eten. Zij zijn bovengemiddeld intelligent en hebben meer hebben bereikt in het leven dan dat jullie, de (extreem)linkse raddraaiers en oproerkraaiers, ooit voor elkaar zullen krijgen. Wij hebben eens onderzoek gedaan naar de diverse redactieleden.

Redacteuren van Opgelicht?! Binnenkort: Failliet
Redacteuren van Opgelicht?! Binnenkort: Failliet

Wij zijn er via een interne bron bij AvroTros achtergekomen dat alle werknemers daar in Hilversum vanaf elke 20e van de maand dwangmatig de bankapp’s op hun smartphone checken of “hun” geld nu eindelijk  al eens is binnengekomen. Juist ja, Salaris noemen ze dat, betaald door de belastingbetaler, uit de schatkist dus. Mede betaald door ons, want ook wij betalen netjes belasting.

Als “hun” geld een dag later dan gebruikelijk wordt uitbetaald, gaan ze helemaal los op de groepsapp van AvroTros terwijl de maand nog niet eens om is. Ze hebben er niet eens “geheel” voor gewerkt. Feitelijk willen ze dus gewoon een voorschot op hun Salaris. Kennelijk is de nood zeer hoog bij de werknemers van AvroTros. Een sigaar uit eigen doos dus.

“u rijdt in een dure auto van wel 35 duizend euro”

 

Dit voorgaande werd ook wel duidelijk toen een van onze leden in een interview met een Tv Keffer de opmerking kreeg: “u rijdt in een dure auto van wel 35 duizend euro, waarom moet u met zo’n dure auto rijden?” of:  “waar leeft u van, heeft u wel een inkomen” ?
Hier vergeet de redactrice in kwestie zeker dat ook zij in een Volkswagen Golf Plus (nieuwprijs: € 34.167,- betaald door AvroTros) rondrijdt, een (te) zware hypotheek heeft, dat haar studieschuld nog steeds niet is afbetaald en dat haar vakanties vaak veel te duur uitvallen. Daarom heeft zij op de 22e “haar” geld hard nodig. Ze vult gewoon het ene gat met het andere. Oei, het TV Volk heeft ook schulden, wat naar en oneerlijk voor hen! Wie het hardst roept is vaak zelf schuldig….

Bij de één in omroepland komt dit doordat ze door schuinsmarcheerderij (in het wereldje van het TV volk is het gras bij de buren altijd groener, dus wordt er ook met regelmaat buiten de deur geneuzeld) genoodzaakt was om het onroerend goed door een scheiding met verlies te verkopen, bij een ander is het weer omdat de verslaving toch wel erg kostelijk wordt, het moet immers ergens vandaan komen.

Zouden die achterlijke verzonnen reportages van Opgelicht?! gewoon gemaakt zijn uit jaloezie daar in dat linkse broeikot in Hilversum?  Zijn ze onder invloed van het een of ander? Of zijn ze gewoon dom, en begrijpen ze niet hoe het echte leven in elkaar steekt?

“drugstesten invoeren op het Mediapark te Hilversum.” (Arnold Karskens, twitter)

Ik ben het met Arnold Karskens eens. Voer maar eens een drugstest uit onder alle mensen die maar wat dan ook met de NPO te maken hebben. Bij positief testen, direct ontslag. Wedden dat de NPO dan niet meer bestaat? Problem Solved.

In Hilversum wordt door veel personeel drugs gebruikt
In Hilversum wordt door veel personeel drugs gebruikt

Tagged with: , , , , , , ,

Comments & Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*