Jaap Jongbloed: Meester Oplichter en Professionele #metoo’er

Raymond Rudge, onze zeer gewaardeerde penningmeester van stichting A.I.P., werd onlangs door Jaap Jongbloed en zijn zieleknijpers in een uitzending van Opgelicht?! (2 januari jl.) er nog eens even lekker tussen genomen. Wij schreven toen een blog over deze uitzending. Het ging er namelijk om dat twee boezemvrinden van Jaap, Jokkebrok Expert Job Boersma en Media Zieleknijpert Mischa Coster die zichzelf steevast “media psycholoog” noemen, vaststelden dat onze penningmeester zeker een oplichter was. Dit omdat hij bij een camera overval vaak “eeeeuuhhhhh” tussen vraag en antwoord liet horen én erg goed gekleed zou zijn. Dat waren twee heel duidelijke kenmerken, van het gedrag van oplichters, vonden deze twee mannen. Allerlei studies en en hun ervaringen toonden dat aan. Nou, nou. Let op:

Jaap Jongbloed zat vandaag bij het programma Tijd voor Max zichzelf weer eens lekker te folderen en te verkopen. Jaap is oud en belegen en het leek er op dat hij een soort van auditie deed bij Omroep Max. Hij kwam praten over “zijn” programma opgelicht?! Morgen start het nieuwe seizoen en iedereen moest kijken wat de redactie had weer spraakmakende dossiers verzameld. Het zal mij niets verbazen dat Japie kolere Apie binnenkort wel zal overstappen naar dé omroep van het uitgerangeerde TV-Volk, Omroep Max. Zo krijgt hij in zijn nadagen op TV toch nog een leuk pensioentje mee en kan hij het verzorgen van de geraniums nog even uitstellen. Fijn hoor, Jaap.

Maar wat blijkt nu? Met dieven vang je dieven. Die uitdrukking kent u wel, toch?  Wij hebben eens geteld hoe vaak Jaap J. “eeeeuhhhhhh” heeft gezegd. Telt u maar mee, zeker 60! keer. Hij was ook goed gekleed. Ja sorry Jaap, het spijt mij, dan ben je ook een oplichter. Je stotterde nog meer als ons Raymond, dus wat moet jij slecht zijn! OPLICHTER!

 

Jaap Jongbloed - Rioolpers - Opgelicht?!
Ook Jaap Jongbloed is niet vies van een Chikkie

Enne, ze had het door hoor dat jij strak liep, die hete tafeldame (Micky Hoogendijk) naast je. Je ogen waren meer op haar lijf te vinden dan ergens anders en stiekem zat je te dromen. Je werd er gewoon onrustig van. We zagen het wel hoor, Japie Kolere Apie!

Binnenkort een #metoo’tje op Twitter te vinden zeker?

Rioolpers - Rioolblog : Nicky Hoogendijk: Ik heb liever Curry
Nicky Hoogendijk: Ik heb liever Curry

 

Jaap Jongbloed en Nicky Hoogendijk
Kijk die oude Snoepert verlekkerd kijken!

Tagged with: , , , ,

Comments & Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*