0
Posted in AvroTros, Opgelicht?!
20 februari 2018

Martijn S., de gevallen Nep Markies

Martijn S. De Markies welke hij toch niet blijkt te zijn.
Martijn S. De Markies welke hij toch niet blijkt te zijn.

Vandaag kregen we een e-mailbericht van de secretaris van de Hoge Raad van Adel. Wij hadden gevraagd om informatie. Martijn had ons wijsgemaakt dat hij – in tegenstelling tot wat de redactie van Opgelicht?! beweerde- wel van Adel was. Hij was een Markies met Franse voorouders. De Hoge Raad van Adel had zijn fout toegegeven en zouden rectificeren. U raadt het al; nonsens van het Haarlemse nichtje. Ik citeer de Secretaris van  de hoge Raad van Adel in zijn e-mail bericht van hedenmiddag: “De Hoge Raad van Adel heeft nooit enige adelspretentie van de heer Schlebaum erkend”.

 

Ik schreef vorige week over Martijn Schlebaum dat ik begon te denken dat deze of geestelijk gestoord was of dat hij een infiltrant was van de redactie van Opgelicht?!  Ik kan mij nu niet aan de indruk onttrekken dat beide stellingen door elkaar heen lopen.

Plots is het dossier van Martijn Schlebaum verwijderd bij Opgelicht?! (bij ons is hij nog wel zichtbaar) en eist Martijn dat wij alle berichten over hem verwijderen op onze website. Zijn advocaten zouden ons wel dwangsom brieven gaan sturen. Wij hebben nog niets ontvangen en gaan ook niets krijgen.

Martijn S. NepSjiek, Nep Adel en Nep Nicht
Martijn S. NepSjiek, Nep Adel en Nep Nicht

Daarnaast vroeg onze voorzitter Wouter Tijdgat onlangs aan zijn favoriete penvriendin, de juriste van AvroTros mevrouw Alissa van Tricht, om opheldering over het feit dat het dossier van Tijntje was verdwenen. Als antwoord kreeg hij dit e-mail bericht: “Geachte heer Tijdgat, We gaan niet met u in gesprek over andere zaken, net zodat we niet met anderen over uw zaken praten. Hoogachtend, A. van Tricht.”  

Nee mevrouw Tricht, doet u dat niet? Wij hebben toch andere informatie…..

Tagged with: , , , , , , , , , ,

Comments & Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*