SCHULD van BESSELING is € 6 MILJOEN!

Wat een flapdrollen zijn die Martien Besseling en zijn kroost toch! U weet wel die familie van het “toonaangevende” -citaat: Jaap Jongbloed- busbedrijf uit Amersfoort wat onlangs op miraculeuze wijze plots failliet werd verklaard. Op huichelachtige manier hebben zij 6 MILJOEN EURO onttrokken uit hun vennootschappen. Dat meldt het Algemeen Dagblad vandaag.

 

We wisten al dat de redactie van AvroTros Opgelicht?! daarvoor bewust bedrijvendokter Gerard Hermsen (die daar ruim een jaar werkzaam was) onterecht de schuld in de schoenen had geschoven en bewust meegewerkt heeft aan dit stille faillissement. De redactie van Opgelicht?! heeft met een hoop bombarie haar pijlen gericht op Gerard Hermsen zodat Besseling zijn schaapjes op het droge kon zetten. Waarom de redactie hieraan meegewerkt heeft is voor ons nu geen raadsel meer. Wij hebben sterke aanwijzingen (onder andere uit een -interne- betrouwbare bron) vernomen dat diverse lieden van AvroTros goed gefêteerd zijn.  Gerard Hermsen bleek overigens geen enkele schuld te hebben aan de ondergang van het imperium Besseling.

 

Wij hebben al 4 keer eerder de directie , de eindredactie en het hoofd van de juridische dienst van AvroTros hierover om opheldering gevraagd. Ze blijven zwijgen.

€ 6 miljoen schuld bij Besseling Transport
€ 6 miljoen schuld bij Besseling Transport

Buiten dat het gewoon asociaal is dat zij niet eens het fatsoen hebben om iemand een antwoord te geven, valt AvroTros hierdoor keihard door de mand. Ze laten zich gebruiken, soms onbewust maar vaak, zoals we hebben aangetoond, bewust met een reden. De reden? Kijkcijfers scoren, en de knip moet gevuld worden. Simpel!

Ik ben benieuwd wie die oplichters bij de familie Besseling nu eindelijk eens gaat aanpakken, maar vooral wie er binnen de NPO organisatie en het parlement zich nu eens gaat bemoeien met de criminele praktijken van de redactie en de directie van AvroTros.

Wij zitten er bovenop, en zullen niet stoppen voordat er ook hier bekentenissen afgelegd zijn. AvroTros is gewoon fout bezig. Simpel en niet moeilijk te achterhalen. Voor sommige lieden daar op de Witte Kruislaan in Hilversum wordt dit een nachtmerrie. Want die moeten per direct oneervol ontslagen worden. Voor die lieden geldt dan wel weer dat die dan waarschijnlijk geen drugstest hoeven te doen, zoals ik gisteren schreef. De financiering van hun huishoudelijke snuifpotje zal wel een probleem worden, nu ze dan niet meer uit de NPO pot kunnen snoepen. Dat wordt de goot. Jammer Joh!

 

Hoe een AvroTros directielid of medewerker binnenkort dakloos kan zijn.
Hoe een AvroTros directielid of medewerker binnenkort dakloos kan zijn.

 

 

Tagged with: , , , , , ,

Comments & Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*