0
Posted in AvroTros
25 mei 2018

Suzanne, gaat het wel goed met je?

Kolere, wat schrok ik afgelopen zaterdag van je Suzanne. Dat stuk stof wat je aan had? Was dat nu uit de kast van je grootmoeder gestolen? Of wellicht bij XXL-Els gekocht, daar op de ’s Gravelandse weg? Of was het gewoon een positie lappie, en moet je ons iets vertellen en ben je in verwachting? In ieder geval, je zag er niet uit. Zonder make up en met deze kleding van je opoe maakt je wel heel erg oud , hoor.

Maar wat een leuk stukkie maakte je toch over Jay JaY. Hij trouwens ook over jou. Je stond niet erg sterk in je platte schoenen vond ik. Respectloos is het ook als je een cadeau krijgt dat je het dan gewoon ergens op straat pleurt. Heb jij geen opvoeding gehad Suzanne? Tsja ” ikkke bennne vannne Opgelicht?!” dan mag je alles hé.

 

Suzanne van Asseldonk en haar grootmoederskleedje
Suzanne van Asseldonk en haar grootmoederskleedje

Weet je wat nu echt grappig is? Dat jij zegt tegen Jay Jay dat het belachelijk is dat hij slechte recensies en beschuldigende teksten op zijn websites verwijdert. Heb je nu werkelijk zo’n bord voor je kop? Jullie, AvroTros Opgelicht?!, doen niet anders. Als ik bijvoorbeeld een stukkie tik op jullie blog met feiten en bewijzen, dan halen jullie binnen 5 minuten mijn stukkie weg. Bang voor de waarheid en lekker transparant……..

JayJay wil vriendelijk zijn en slaat zijn arm om je heen. Je zegt, mij niet aanraken hoor. Mag ik je er even aan herinneren dat jij dat bij mij wel deed Suzanne. Om mij uit te dagen raakte jij mij overal aan waar je kon, je wilde graag actie, maar dat kreeg je niet, weet je nog?  Je hebt een beetje boel boter op je hoofd Suzanne. Wat stond jij daar voor lul zeg, maar of je het door hebt, dat weet ik niet. Ik denk dat je op diverse vlakken zeer dringend hulp nodig hebt! Verbeter de wereld, en begin bij jezelf!

 

Suzanne van Asseldonk zelf door de mangel
Suzanne van Asseldonk van het Programma Opgelicht?! probeert JayJay te interviewen.

Kijk hier hoe Suzanne zelf eens gefilmd werd

Tagged with: , , , , , ,

Comments & Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*