0
27 februari 2018

Wat een afgang weer, Eric!

En maar volhouden dat ze fantastisch journalistiek werk leveren, daar in Hilversum bij de redactie van AvroTros Opgelicht?! Droom maar lekker verder hoor, Opperhoofd van het stelletje Riooljournalisten!

 

 

Vandaag publiceerden onze collega’s Esther de Kloe en Marco Willemse van het Algemeen Dagblad weer eens een artikel over de boefjes Besseling en de door de redactie van Opgelicht?! vals beschuldigde bedrijvendokter Gerard Hermsen. U weet wel dat bussie komt zo bedrijf wat zogenaamd benadeeld was door een oplichtende bedrijvendokter. De krokodillentranen huilende eigenaar gaf aan hoe erg alles wel niet was. Yeah Right!

Wij hadden al aangetoond dat het juist de kroost van Besseling sr. was die de schatkist tot op de bodem leeg gesnoept -lees; geroofd- hadden, en dat Gerard Hermsen geslachtofferd is door de Besselingetjes en hun rancuneuze riooladvocate Colette Kock.

Nu blijkt dat het Algemeen Dagblad er ook nog achter is gekomen dat dat een van de curatoren van de vele faillissementen van Besseling een onderzoek gestart is tegen deze ‘keurige’ familie en hun advocate. Het doel van Collete Kock was waarschijnlijk om Gerard Hermsen weer eens een oor aan te naaien, maar het ziet er naar uit dat ze een koekje van eigen deeg gaat krijgen. Haar cliënten heeft ze in ieder geval niet geholpen, ze was op puur eigen gewin uit, een persoonlijke haatactie tegen Gerard Hermsen.

De curator beseft dat hij voorgelogen is en houdt de Besselingetjes in privé verantwoordelijk. Met dank aan die betrouwbare advocate Kock. Nu is het zo dat een advocate altijd verantwoording moet afleggen over haar gedragingen bij haar beroepsorganisatie, de Nederlandse Orde van Advocaten. De Deken daar, deze staat aan het hoofd van deze organisatie, zal klachten gaan onderzoeken en behandelen. Wij houden een vinger aan de pols.

Wij blijven deze zaak zeer aandachtig volgen en zijn benieuwd of die achterlijke redactie van Opgelicht?! en die totaal los geslagen directie van AvroTros nu eindelijk eens gaat begrijpen dat ze door de mand vallen. De langste tijd is geweest van dit amusementsprogramma. Als de directie slim is haalt ze dit programma per direct van de buis, want ik heb zo het vermoeden dat ze anders een handje geholpen gaan worden. Ik weet wie er dan geslachtofferd gaat worden. En dat handje gaat uit een hele rare hoek komen kan ik je nu al meedelen beste Eric…….dat maakte je in 2011 al mee, en nu binnenkort weer.

Ohja Dirk B(ayens) ik vond een hele handige link voor je, misschien helpt het je horizon eens te verbreden. Dan hoef je je duim niet meer te gebruiken! Wordt eens volwassen, klein kind!

 

 

Tagged with: , , , , , , ,

Comments & Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*