0
11 maart 2018

Weer een nieuw dossier..

Nieuw dossier met sluitend bewijs dat de redactie van AvroTros Opgelicht?! weer aperte onwaarheden heeft weergegeven. Schokkend…..

 

 

We ontvingen afgelopen week een lange mail van Thijs van Eijs, voormalig eigenaar van Transparant Dakkapellen. Inmiddels hebben we Thijs ook in levenden lijve ontmoet en heeft hij ons zijn versie van het verhaal verteld. Een schokkend verhaal kunnen wij u meedelen!

Transparant Dakkapellen is in april 2017 onderwerp geweest van een item waarin de falende verslaggever en professionele leugenaar Marco Kamphuis op traditionele wijze de waarheid en feiten verdraaide zodat hij trots zijn eigen pulp aan het Nederlandse publiek kon presenteren.We hebben Kamphuis vandaag geïnformeerd dat we het dossier van Thijs op korte termijn hier zullen publiceren.

Er zal tevens een klacht worden ingediend bij de Raad voor de Journalistiek (wel een grote mond op TV maar hij is waarschijnlijk te laf om op te dagen ) en we zullen een juridische procedure opstarten tegen zowel de AvroTros als Kamphuis in privé. Het wordt tijd dat dit soort riooljournalisten afgerekend worden op de rotzooi en leugens die zij willens en wetens publiceren.

Tagged with: , , , , , , ,

Comments & Reviews

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*